Wie ben ik?

Voorstelronde
Begin 2015 ben ik het project Energiehulpaanhuis.nl gestart op 25-jarige leeftijd. Mijn naam is David de Goede, woonachtend in Arnhem. Ik studeer op dit moment aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik zit in het derde jaar van de Pabo (leerkracht basisonderwijs). In 2008 heb ik mijn Beveiligingsdiploma gehaald en in 2012 heb ik een diploma gehaald om te werken als Financieel Administratief medewerker. Met twee diploma’s op zak, heb ik besloten om een nog een uitdaging aan te gaan en ben ik begonnen aan mijn derde en laatste studie.

Als een leergierig persoon, snak ik altijd naar nieuwe kennis. Mijn interesse ligt op verschillende vlakken. Deze wijken uit van historie tot sport en uiteraard ook de energiemarkt! Verder ben ik in het verleden veel bezig geweest in de muziek, heb ik verschillende ondernemers geholpen met het opstarten van hun bedrijf en leid ik veel dansprojecten. Een echte duizendpoot die vrijwel overal inzetbaar is.

Energieachtergrond
Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik al jarenlang ingeburgerd in de energiemarkt. De start van mijn interesse is begonnen toen ik ging werken in een callcenter. Omdat ik graag wilde weten wat ik verkocht, ben ik er in gedoken om overal achter te komen. De interesse sloeg om in een lichte obsessie en sinds die tijd ben ik actief geweest voor de grotere energiemaatschappijen.

Doordat ik meer kwam te weten over de energiemarkt, zag ik hoe weinig anderen er eigenlijk over wisten. Omdat ik mensen wil helpen begrijpen, wil informeren en wil adviseren, ben ik dit project gestart.