Wat is mijn doel?

Het Initiatief
Als een echte ondernemer heb ik in de jaren dat ik actief ben in de energiemarkt goed geluisterd naar de vraag van de klanten. Veel mensen vinden het nog steeds eng om over te stappen. Dit komt door de verhalen die zij over het overstappen hebben gehoord, over een eigen slechte ervaring, over de angst om iets te veranderen, maar ook omdat zij het lastig vinden.

Dit vind ik zonde. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen laten overstappen zonder enkele problemen. Sommige via de telefoon, sommige door ze adviezen te geven of de overstap te regelen. Er is veel vraag naar een klein beetje hulp of net dat extra zetje in de rug om het te doen. Het gevolg daarvan is een hoop blije mensen. Want zeg nou eerlijk, een beetje extra geld kan geen kwaad, toch? Daar weet ik als student alles van.

Energiehulpaanhuis.nl i is voor mij daarom ook een stap die ik deels voor mijzelf neem en deels voor de mensen die de hulp nodig hebben. Ik merk dat het goed is voor mij om een nieuwe uitdaging aan te gaan en een stap te nemen richting het ondernemerschap. Natuurlijk zou het mooi zijn als ik er als student ook een beetje aan kan verdienen. Het initiatief is voor u omdat u er profijt bij heeft als u een besparing kan krijgen. Ook de kennis over de energiemarkt die u van mij krijgt kunt u gebruiken. Het is voor ons beide een win-win situatie.

Het Doel
Het doel is eigenlijk heel simpel. Mijn grootste doel is uiteraard dat ik u kan helpen. Het adviseren hoeft niet altijd te lopen naar een overstap, want het zou goed kunnen zijn dat ik er voor kan zorgen dat u minder gaat betalen bij uw eigen leverancier. Het doel dat ik heb voor u, is dat u minder kan gaan betalen voor uw gas en stroomvoorziening

Het doel voor mijzelf is dat ik iets moois kan neer zetten met deze onderneming en hopelijk iets kleins naast mijn studie kan verdienen.