Hoe werkt het?

Hulp aan huis
Als u wilt dat er iemand samen met u kijkt naar uw energierekening, dan is dit de beste optie voor u. Ik kom langs en bekijk samen met u uw energierekening en uw mogelijkheden. Aan de hand van wat u zelf heeft aangegeven, kunnen we bekijken wat het beste bij u past. Het kan zijn dat het gaat om een overstap, maar het zou ook goed kunnen dat u het beste een nieuw contract bij uw huidige leverancier kunt afsluiten. Uiteindelijk ligt de beslissing bij u.

Mocht u een keuze hebben gemaakt, dan kunt u er voor kiezen om zelf de overstap te regelen (via internet of via de telefoon). Heeft u liever dat ik dat doe, dan regel ik het voor u!

Hulp op afstand
Heeft u liever geen mensen over de vloer, dan geef ik u advies op afstand. Dit doe ik door middel van het bekijken van de gegevens die u mij doorgeeft. Uiteindelijk krijgt u van mij het advies per e-mail verstuurd.

Mijn onderzoek
Onder het kopje Hulp aan Huis -> Maak een Afspraak! staat een formulier dat u kunt invullen. Met de informatie die u mij geeft ga ik op onderzoek uit. Ik zoek op het internet naar de beste deals. Mocht ik niks gunstigs vinden op het internet, dan neem ik contact op met leveranciers per telefoon. Op basis van mijn onderzoek lever ik u mijn top 3 aan die het beste bij u past inclusief reden.

Het is dan aan u om een beslissing te maken.

Maak een afspraak!