Wat doe ik?

Hulp aan Huis
Als energieadviseur ga ik bij mensen langs die hulp nodig hebben met de energiezaken. Ik kom langs om adviezen te geven, informatie te geven, om te helpen met het vergelijken en/of om te helpen met het overstappen. De jarenlange ervaring in een callcenter heeft mij de wens van de klanten duidelijk gemaakt. Er zijn veel mensen die het lastig vinden, en dat is begrijpelijk. Het is en blijft een grote kostenpost en u wilt niet dat het daar mis mee gaat.

Iemand die aan de deur komt en u uitleg geeft kan de drempel voor u kleiner maken om geld te besparen. Van een grote sprong maak ik een klein stapje. Alles ligt binnen handbereik en ik kan u daar mee helpen. U kunt er voor kiezen om het gezamenlijk te doen, maar u kunt het ook aan mij overlaten. U kunt uw eigen wensen doorgeven en ik regel het voor u.

Hoe het werkt leest u hier.

Hulp op Afstand
Vindt u het helemaal niet fijn dat er iemand bij u langs komt, maar wilt u wel dat er naar uw persoonlijke situatie wordt gekeken? Dan doe ik dat thuis voor u. U kunt er dan zelf voor kiezen of u alleen advies krijgt, of dat ik uw overstap voor u regel

Heeft u alleen een klein vraagje of is iets op uw rekening onduidelijk? Dan mag u mij altijd een e-mail sturen en deze beantwoord ik uiteraard kosteloos.

Hoe het werkt leest u hier.