Waarom hulp aan huis?

Persoonlijk
Hoe makkelijk het ook is om via internet of via de telefoon een contract af te sluiten, heel persoonlijk wordt het verder niet. Er is vaak geen tijd, mogelijkheid of kans om uw vragen te stellen. Ik kom niet bij u thuis om u zo snel mogelijk een overstap aan te smeren. Ik kom bij u thuis om met u te praten en met u samen te bekijken wat het beste is. Heeft u vragen? Stel ze me. Alleen dan krijgt u precies wat u wilt.

Onafhankelijk
Omdat ik niet samen werk met de energieleveranciers, is het niet zo dat ik u perse naar een bepaalde maatschappij zou sturen. Als ik bij u kom, staan voor mij alle opties open. Staat een energiemaatschappij u niet aan? Heeft u geen goed gevoel bij een maatschappij? Dan strepen we deze gelijk weg. Op deze manier ligt de keuze volledig bij u. Ik kan u niet dwingen om over te stappen, dat is uw eigen beslissing. Geen opdringerigheid en het is altijd aan u.

Betrouwbaar
Omdat ik onafhankelijk en zelfstandig te werk ga, ben ik ook volledig betrouwbaar. Uw gegevens worden puur gebruikt voor onze afspraak of voor het advies. Deze worden niet beschikbaar gesteld voor een andere partij en worden niet opgeslagen. Uw gegevens worden alleen doorgegeven aan een energieleverancier met uw toestemming. Het liefst ook als u er bij bent!

Makkelijk
Mocht u het kennismakingsformulier in hebben gevuld, dan wordt het voor mij ook vrij makkelijk. Ik doe mijn huiswerk en ik kom voorbereid bij u aan de deur. Ik zal u meteen vertellen welke opties we hebben. U bepaald dan welke richting we op gaan

Gezellig
Ik ben een doodnormale jongeman van 25 met heel toevallig veel kennis over de energiemarkt. Deze kennis wil ik graag met u delen. Het zal geen oppervlakkig gesprek worden en u hoeft niet bang te zijn dat er een strak-in-pak hoge pief bij u langs komt. Ik ben een mens normaal vlees en bloed. Ik hou ook van humor.